Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Boskov Byg ApS

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg​​
​Tlf: 20 66 72 92

cvr: 31425042

dan@boskovbyg.dk

Hvem er ​Boskov Byg ApS?

Boskov Byg ApS er med sine mere end 50 år i branchen et firma med traditioner. Firmaet har gennem de sidste 25 år været ejet og drevet af samme familie. Dan Boskov Larsen, som nu er ejer og er drivkraften bag Boskov Byg ApS, har selv haft fat i styrepinden siden 2006. I dag har vi 10 ansatte, herunder både lærlinge og svende.

Vi udfører alt fra mindre reparationer til totalentrepriser

Boskov Byg ApS udfører alt fra mindre reparationer, opsætning af nye køkkener og allround tømreropgaver til totalentrepriser. Vi kører normalt ud på kundebesøg for at foretage de første samtaler, hvor vi finder vi ud af, hvad der skal laves. 

Vi hjælper naturligvis gerne med gode ideer. Herefter afgiver vi et tilbud, der godkendes af kunden. Afslutningsvist sikrer vi, at vi kan levere den totale fagentreprise til aftalt tid.

​Glade og tilfredse kunder er det vigtige for os

Det vigtigste for os er altid kundens tilfredshed, uagtet det er private kunder eller for eksempel boligselskaber. Derfor skal vores arbejde altid være kvalitetsarbejde, og vi skal overholde vores aftaler om både tid og pris. Dertil kommer, at vi sætter en stor ære i, at det kun er nødvendigt med en kontaktperson hos os.

De fleste af vores kunder er boligselskaber og offentlige kunder, men det betyder ikke, at der ikke er plads til private kunder. Meget af det arbejde, som vi udfører, er opgaver for kunder, som er blevet anbefalet af andre glade og tilfredse kunder.

Det bevidner, at vores store netværk skyldes høj service, solidt kvalitetsarbejde og levering til aftalt tid. Du kan også få et godt tilbud hos Boskov Byg ApS. Ring på telefon 39 69 19 82

Vi støtter:

Gladsakse Hero-boldklub. http://www.gladsaxe-hero.dk

HVEM ER VI?

Boskov Byg ApS

Cvr: 31425042

KONTAKT OS

FIND VEJ

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg

Find os på Google Map