Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Boskov Byg ApS

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg​​
​Tlf: 20 66 72 92

cvr: 31425042

dan@boskovbyg.dk

​​Tilbygninger

Boskov Byg opfører tilbygninger for private og erhverv

Går du og drømmer om mere plads. Så gør drømmen til virkelighed ved at få lavet den tilbygning, som du ønsker. Det kan være, at du ikke helt ved, hvordan det kan lade sig gøre, men Boskov Byg ApS hjælper gerne med råd og vejledning.

Der er mange forskellige løsninger på tilbygninger. Det kan for eksempel blive i samme stil som den eksisterende bygning, eller det kan blive i et helt nyt og spændende design. Du skal også beslutte, om tilbygningen skal være i forlængelse af huset, om den skal være vinkelret på huset, eller om den måske skal ligge i en 120 graders vinkel for at få så meget ud af dagslyset som muligt og for at spare på varmeregningen.

Vi vejleder om regler og eventuelle byggetilladelser

Vi sørger naturligvis for at overholde bygningsreglementet. Og der er mange bestemmelser, der skal overholdes som for eksempel krav i forhold til bebyggelsesprocent, afstand til skel, maksimal højde, flugtveje, energiforbrug, isolering, konstruktion og materialer. 

Derfor er det altid en god ide at forhøre sig hos kommunens tekniske forvaltning, inden arbejdet påbegyndes, så der ikke opstår problemer senere, men vi hjælper gerne med vejledning omkring regler og byggetilladelser.

Vi sikrer, at du føler dig tryg igennem hele byggeforløbet

Vi udfører tilbygninger i forbindelse med både store og små projekter, og vi arbejder for både private kunder og erhvervskunder. Vi laver i det alle taget alle former for tilbygninger og udvidelser af boliger og ejendomme, og vi sikrer, at du vil føle dig tryg igennem hele forløbet fra første møde til bygningen står helt færdig. Det vigtigste er, at du bliver glad og tilfreds for din nye tilbygning.

Kontakt os

Udover vi kan opføre tilbygninger til villaer, huse, sommerhuse, boligbyggerier og erhvervsejendomme, kan vi stå for hele entreprisen. Kontakt Boskov Byg på telefon 39 69 19 82 for at høre, hvad vi kan gøre for dig.

HVEM ER VI?

Boskov Byg ApS

Cvr: 31425042

KONTAKT OS

FIND VEJ

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg

Find os på Google Map