Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Boskov Byg ApS

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg​​
​Tlf: 20 66 72 92

cvr: 31425042

dan@boskovbyg.dk

Tagarbejde

Få udført tagarbejde af Boskov Byg

Har stormen haft fat i dit tag, eller trænger du bare til et nyt tag? Det kan også være, at en højtagsrejsning bare er løsningen på familiens pladsproblemer? Så kontakt Boskov Byg ApS på telefon 39 69 19 82. Vi udfører de fleste slags håndværk, men ikke blikkenslagerarbejde. Dog har vi samarbejdspartnere og underentreprenører, der kan udfører dette arbejde.

Vi udfører også forsikringsskader

Når først stormen rusker i taget, så det ikke bliver, hvor det skal, da er det vigtigt at få fagfolk til at tilse og udbedre skaderne. Det kan få fatale følger, hvis du tror, at stormskader kan klares med gør-det-selv-reparationer. Lad derfor fagfolk komme til, for det vil spare dig både for tid og bekymringer. Forsikringsskader udføres naturligvis for alle kunder, store som små, og det gælder alle slags tagskader.

Vi hjælper dig med at få svar på alle dine spørgsmål

Der er mange muligheder, når det handler om nyt tag og nye tagkonstruktioner. Skal det være med eller uden kanap. Skal det være en stor kanap eller to små. Og hvad med lyset. Du kan få svar på alle de spørgsmål, hvis du taler med Dan Boskov Larsen fra Boskov Byg. Vi er i det hele taget altid parate med gode råd i forhold til alt lige fra undertag til tegl.

​Det er vigtige med dygtige fagfolk, hvis du vil være sikker på et godt resultat. Desuden skal du vælge de rigtige materialer, ligesom du skal overveje de forskellige muligheder, inden du træffer det endelige valg. Dertil kommer, at sikkerheden også er en vigtig faktor, når du skal vælge tag.

Aktuelt har Boskov Byg ApS lige lavet et nyt tag for Kriminalforsorgen. Det blev et smukt og stilrent arbejde, men det blev også udført af vores dygtige fagfolk. Du kan også få lavet tagarbejde. 

Kontakt Boskov Byg ApS for at høre om dine muligheder, før du beslutter dig.

HVEM ER VI?

Boskov Byg ApS

Cvr: 31425042

KONTAKT OS

FIND VEJ

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg

Find os på Google Map