Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

Boskov Byg ApS

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg​​
​Tlf: 20 66 72 92

cvr: 31425042

dan@boskovbyg.dk

Døre & vinduer

Boskov Byg udskifter og renoverer døre og vinduer

Vil du have udskiftet dine døre og vinduer, så tag ud på Holmens militærområde for at se, hvor smukt det kan gøres. Her har Boskov Byg ApS løst opgaven med renoveringen af døre og vinduer.

Nye døre og vinduer er meget mere end blot design. Du skal først vælge det rigtige materiale. Skal det være træ, aluminium eller plast. Og du skal beslutte, hvordan vinduet skal kunne åbnes. Der er mange overvejelser at forholde sig til, når du skal have nye døre og vinduer, men du kan få råd og vejledning af Boskov Byg.

Vi udskifter døre og vinduer i alle typer af ejendomme

Vi udskifter også døre og vinduer på fredede ejendomme, hvor der naturligvis skal tages højde for diverse lovkrav fra Fredningsstyrelsen, som ejendommen eventuelt skal overholde. Vi bestræber os altid på at udføre alt arbejde ud fra de håndværksmæssige normer og regler, der oprindeligt blev brugt. Vi arbejder således med mange former for døre og vinduer, og derfor kan vi rådgive kunderne i forhold til ethvert valg af vinduer og døre

​Boskov Byg tilbyder også udskiftning eller renovering af døre og vinduer med henblik på en lavenergiløsning. Forud for din beslutning om nye døre og vinduer, kan vi beregne, hvor meget du potentielt kan spare, og hvor hurtigt du vil tjene din investering hjem.

​Vi rådgiver omkring valg af materialer til dine vinduer og døre

Det er også vigtigt at forholde sig til valg af materialer, eftersom visse materialer kræver mere vedligeholdelse end andre materialer. Nogle materialer skal løbende males og plejes, mens andre stort set ikke behøver vedligeholdelse.

Vi vejleder naturligvis omkring den efterfølgende vedligeholdelse af dine nye døre og vinduer både før din beslutning og efter fuldført arbejde.

Ring til os på telefon 39 69 19 82 for at høre mere om energivinduer samt udskiftning og renovering af vinduer og døre.

HVEM ER VI?

Boskov Byg ApS

Cvr: 31425042

KONTAKT OS

FIND VEJ

Christopher Boecks Alle 112

2860 Søborg

Find os på Google Map